Santa Neus/ Santa Nieves

 Neus, un nom bonic que cada cop es deixa sentir menys, un nom  clássic i de tota la vida, però que en una epoca on regnen els noms originals, estrambòtics o extranys, no deixen espai per a noms senzills i amb personalitat.
Avui és Santa Neus, la veritat es que en conec a poques de Neus, i a primera hora del mati ja les he felicitat. Soc de les que  si ho fas ben d'hora, de ben segur a aquella persona se li dibuixa un sutil somriure que li alegrarà el dia.
Només em queda la recança d'una felicitaciò a l'aire,  una felicitaciò de la qual ja en se la resposta : Gràcies nena 😘.  
Una resposta d'una persona que feia honor al seu nom........senzilla i bonica!

Feliç Sant a totes les Neus🥂
-----------------------------------------------------------------

Neus (Nieves) un nombre bonito que cada vez se deja escuchar menos, un nombre clásico y de toda la vida, pero que en una época en la que reinan los nombres originales, estrambóticos o extraños, no dejan espacio para nombres sencillos y con personalidad. Hoy es Santa Neus (Nieves), la verdad es que conozco a pocas de Neus, ya primera hora de la mañana ya las he felicitado. Soy de las que si lo haces temprano, seguro a aquella persona se le dibuja una sutil sonrisa que le alegrará el día. Sólo me queda el pesar de una felicitación al aire, una felicitación de la que ya se la respuesta: Gracias niña 😘. Una respuesta de una persona que hacía honor a su nombre.......sencilla y bonita! Feliz Santo en todas las Nieves🥂
Icona de Validada per la comunitat

Comentarios

espai de contes ha dicho que…
Quina entrada més bonica Cristina!
La meva mare també es diu Neus i avui és el seu sant. Jo també conec poques Neus i la veritat és que totes són unes magnífiques persones.
Els noms dels infants van canviant cada generació, potser d'aquí uns anyets torna a estar de moda. Com bé dius, Neus és un nom senzill i bonic.
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Moltes gràcies bonica.
Felicitats doncs per la part que et toca.
Si diuen que el nom fa la persona o que la persona fa el nom, sigui com sigui....🥂 Brindem per totes elles!!

Entradas populares de este blog

carta a mamà

Somni complert!!!

Llamada de mamá.