Lliçò de vida./Leccion de vida.

Gaudeixes fent el que més t'agrada, t'esforces dia rere dia per millorar-te.
El teu somriure quan puges a la catifa ho diu tot, brilles amb llum pròpia tot i els nervis que només jo et veig....
Portes varis dies ballant, disfrutant de l'espectacle i de del teu conjunt, amb les que durant set hores a la setmana compartiu molt més que entrenaments, converses, riures i mirades, això tambe es nota, ho ha molta  complicitat entre vosaltres.
Avui no ha sortit com esperaves, un mal gest t'ha fet caure, unes dècimes de segon has trigat en aixecar-te i forçant un somriure has continuat amb el ball, creant l'admiració de tots els que erem allà.
Ens has donat una lliçó més enllà de la competiciò, ens has donat una lliçó de vida i es que si be caurem moltes vegades, no és l'important, el que te realment valor és quantes vegades ens aixequem i de quina manera ho fem.
Jo caire encara moltes vegades i només desitjo saber aixecar-me com ho has fet tu avui, amb dignitat, amb un somriure a la cara i seguint lluitant per allò que estigui lluitant en aquell moment.
Per que si be una errada pot fer que no hagiu fet podi en la  competiciò d'avui, no us ha impedit quedar terceres en la classificació territorial
---------------------------------------------------------------------------
Disfrutas haciendo lo que más te gusta, te esfuerzas día tras día para mejorar.
Tu sonrisa cuando subes a la alfombra lo dice todo, brillas con luz propia inclusi con los nervios que sólo yo te veo. Llevas varios días bailando, disfrutando del espectáculo y  de tu conjunto, con las que durante siete horas a la semana compartis mucho más que entrenamientos, conversaciones, risas y miradas, eso también se nota,  hay mucha complicidad entre vosotras. Hoy no ha salido como esperabas, un mal gesto te ha hecho caer, unas décimas de segundo has tardado en levantarte y forzando una sonrisa has continuado con el baile, creando la admiración de todos los que estábamos allí. Nos has dado una lección más allá de la competición, nos has dado una lección de vida y es que si bien caeremos muchas veces, no es lo importante, lo que tiene realmente valor es cuántas veces nos levantamos y cómo lo hacemos. Yo caere todavía muchas veces y sólo deseo saber levantarme como lo has hecho tú hoy, con dignidad, con una sonrisa en la cara y siguiendo luchando por lo que esté luchando en ese momento. 
Porque si bien un error puede hacer que no hayais hecho podio en la competición de hoy, no os ha impedido quedar terceras en la clasificación territorial

Comentarios

espai de contes ha dicho que…
Molt ben dit Cristina!
Tots en ocasions caiem, l'important és com ens ho prenem,amb un somriure em sembla que és una manera fantàstica de prendre's les coses.
Enhorabona i molts d'exits!
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Ja ho dic jo que tots tenim molt per aprendre dels demès, inclus, dels mes petits!
Gracies per seguir al meu costat
Unknown ha dicho que…
Totalmente cierto!
Un besazo!

Marta B S ha dicho que…
Una gran lliçó de vida...!!

Entradas populares de este blog

Me presento.

No som res./No somos nada.

"Camino de Santiago"