Encesa de llums/ Encendido de luces.

Aquest any a la plaça del poble un arbre de Nadal gegant, com en els darrers anys, espera ansiós, a ser il·luminat, al fons una tarima i al damunt, un altell amb un polsador vermell esperant a ser premut.... per tota la plaça, gent, molta gent,amagada rere la seva mascareta esperant amb candeletes la famosa conta enrera que dona pas a l'encesa de llums, quanta llum desprenen aquests rostres, quina il·lusió desborda per la mirada de petits i grans, arriba el moment, tot a l'unisò, fem la conta enrere i en arribar a zero, comença el nadal!!! ....esclaten la llum, els aplaudiments, les abraçades i el ballar de nens, pares i gent en general.
Fa molts anys que vinc vingent, des del primer , però mai havia viscut aquest esperit nadalenc que avui ha florit per tots els racons.....
---------------------------------------------------------------------------
Este año en la plaza del pueblo un árbol de Navidad gigante, como en los últimos años, espera ansioso, a ser iluminado, al fondo una tarima y encima, un altillo con un pulsador rojo esperando a ser pulsado. por toda la plaza, gente, mucha gente, escondida tras su mascarilla esperando con candelas la famosa cuenta atrás que da paso al encendido de luces, cuánta luz desprenden estos rostros, qué ilusión desborda por la mirada de pequeños y mayores , llega el momento, todo al unisón, hacemos la cuenta atrás y al llegar a cero, comienza la navidad!!! .... estallan la luz, los aplausos, los abrazos y el bailar de niños, padres y gente en general. Hace muchos años que vengo veniendo, desde el primero, pero nunca había vivido ese espíritu navideño que hoy ha florecido por todos los rincones.

Comentarios

Marta B S ha dicho que…
Amb la pandèmia, tornem a recuperar,moments i situacions que s’anaven perden.
Ens agafem als records per tornar a tenir ilusions.
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Totalment d'acord amb tu, el que trobo trist, es que per recuperar l'esperit nadalenc, hagi hagut de venir una pandèmia a robar-nos el nadal i tantes altres coses.
espai de contes ha dicho que…
En general,tots esperem que aquest any poguem celebrar un típic Nadal. L'any passat va ser un Nadal més trist per les restriccions en els dinars i sopars Nadalencs. Mai havíem viscut una situació així, per això crec que aquest Nadal estem més il.lusionats i em ganes de celebrar-lo com feiem sempre.
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Una realitat molt trista que només valorem les coses quan ens les treuen o les perdem, a vegades ja es massa tard, pero amb el nadal no ho es!!
Bon nadal!!

Entradas populares de este blog

carta a mamà

Somni complert!!!

Llamada de mamá.