Adolescent/ Adolescente

Sento llastima per tu adolescent, tu tan jove i moldejable, et creus tan gran i ets tan inmadur......
M'entristeix saber-te amb milers de seguidors i pocs amics de debò, d'aquells que no et fallen i amb qui les trastades estan a resguard i saps que mai sortiran a la llum, pero la teva inmaduresa, les escampa amb els seguidors fent que algun dia, t'arrepenteixis d'haber-ho mostrat.
Em fa pena veure en tu un cigne precios, radiant i meravellòs i que a toc de filtre i diverses barbaritats reals, com deixar de menjar, retocar-te i operar-te per assemblar-te a aquell/a instagramer, youtuber o influencer, et destroses per tenir la falsa bellesa d'algu irreal que crea prototips falsos, per que la bellesa no es mesura per likes, no es veu en seguidors ni en filtres, la bellesa es veu en la intimitat de les xarxes, en el cara a cara, el dia a dia, en els fets, paraules i gestos cotidians.
Donaria el que fos per poder-te salvar d'aquesta basira i portar-te per uns dies a la realitat de laeva adolescencia on es valoraba més viure la vida amb els amics, que malgastar la vida imitant a algu que ni tan sols sap que existeixes.
-------------------------------------------------------------------------
Siento lástima por ti adolescente, tú tan joven y moldeable, te crees tan mayor y eres tan inmaduro... Me entristece saberte con miles de seguidores y pocos amigos de verdad, de aquellos que no te fallan y con quienes las trastadas están a salvo y sabes que nunca saldrán a la luz, pero tu inmadurez, las esparce con los seguidores haciendo que algún día, te arrepientas de haberlo mostrado. Me da pena ver en ti un cisne precios, radiante y maravilloso y que a toque de filtro y varias barbaridades reales, como dejar de comer, retocarte y operarte para parecerte a aquel/a instagramer, youtuber o influencer, te destrozas por tener la falsa belleza de alguien irreal que crea prototipos falsos, porque la belleza no se mide por likes, no se ve en seguidores ni en filtros, la belleza se ve en la intimidad de las redes, en el cara a cara, el día a día, en los hechos, palabras y gestos cotidianos. Daría lo que fuera para poder salvarte de esta basura y llevarte por unos días a la realidad de mi adolescencia donde se valorava más vivir la vida con los amigos, que malgastar la vida imitando a alguien que ni siquiera sabe que existes....

Comentarios

Marta B S ha dicho que…
Un missatge molt potent i cert. M’ha agradat molt
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Gràcies Marta!!
Les teves paraules m'animen a seguir!!😘
espai de contes ha dicho que…
És la immaduresa dels joves, el que els fa vulnerables a la societat que els envolta.
Avui en dia no és gens fàcil ser jove amb tan de soroll al seu voltant. Hem de ser els adults, els que els fem de guia.
Tot i que hi ha adults que també es deixen portar per les xarxes i per l'aparença de l'estètica i joves amb el cap molt ben moblat!
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Exacte!!
Vibim una epoca ben complicada on els guies que volen salvar als seus de tanta bogeria, se'ls pren per bojos o anticuats.
No ens resta més que intentar guiar-los be i creuar els dits per que no es descarrilin massa.

Entradas populares de este blog

carta a mamà

Somni complert!!!

Llamada de mamá.