Joventut/ juventud

Què és joventut?? Si, la pregunta esta ben formulada, vull dir que no em refereixo a què és "la joventut" si no, "juventut", ja que el què és la juventut, tots ho sabem i cada un l'explicaria a la seva manera, de la manera que ell/ella l'enten i l'ha viscut. 
Avui us vull explicar, què és juventut per a mi, el que ha significat i encara avui significa.
Juventut en el seu temps va ser un casal, el seu nom real era Creu Roja Juventut, no era un casal com qualsevol altra o potser si?? No ho se, però per a mi, era un casal molt especial, allà no nomès anabem a passar-hi les tardes o anar de colonies, allà ens van ensenyar valors que ens han acompanyat per sempre, amistat, solidaritat, companyerisme i unes nocions minimes de primers auxilis....No puc no somriure en recordar aquella epoca!!
 Els companys amb els que colze amb colze feiem totes les activitats, la paciencia d'aquells monitors quan no ens portabem be i com arraconan-te de la resta et parlaven i et feien entendre coses que pensabes que no anaben amb tu.
Allà vam passar de nens a adolescents, i ara, ja en edat adulta, no puc més que agrair tot a aquell aquip de monitors, per que els records que guardem de la nostra infantesa i adolescencia, ens acompanyaran per sempre.

Gracies monitors-amics per tanta entrega i carinyo, gràcies tambe per què tot i el pas dels anys se que encara, en la distancia, ens esteu acompanyant.
----------------------------------------------------

Comentarios

espai de contes ha dicho que…
Quins temps Cristina!
Que bé que ens ho passavem tots plegats! Jo també tinc uns records fantàstics de Creu Roja Joventut i en conservo molt bons amics.
Quan ets jove la vida és molt més divertida i crec que varen ser uns anys esplèndits, erem una colla molt ben avinguda i amb ganes de canviar el món. Monitors i pre-monitors feiem un bon equip!
Moltes gràcies per aquest post!
La Mochila de Cristina ha dicho que…
No podia deixar passsr aquesta oportunitat per, d'alguna manera agrair-vos tot el que vareu fer per nosaltres i per mi en concret, per els valors que ens vareu donar i per l'amistat que perdura tot i el pas dels anys.❤️

Entradas populares de este blog

carta a mamà

Somni complert!!!

Llamada de mamá.