valorar/ Valorar

Estem fets de trossets dels altres.......
Som trossos de pare i mare, els pilars fonamentals, d'ells ens quedem amb la base, amb ho essencial i vital......
Som bocinets dels germans, ells ens aporten un altre tipus d'amor, el saber que per més que discuteixes amb ells, sempre hi seran, aportant-nos així, la tranquil·litat i la força que genera la unió.........
Som un pessic de cada amic i amiga, que ens ha passat al llarg de la vida, cada un aportant el seu granet, confiança, carinyo, consol, tranquil·litat, revolució, riures, felicitat, bogeria..... Que ens defineixen una mica més........
Uns van arribar per quedar-se, d'altres només a aportar-nos algo, perot tots i cada un d'ells, formarà part de nosaltres per sempre.
Per què esperem sempre a les despedides per alabar a les persones, per agrair el que ens ha aportat, per disculpar-nos per algun error, a mostrar el nostre amor sincer, per què???? Per què no tenim el suficient valor, en vida, un al davant de l'altra, amb un te a la mà, d'expressar-nos sincers com si d'un acomiadament es tractes???
---------------------------------------------------------------
Estamos hechos de trocitos de los demás ....... Somos trozos de padre y madre, los pilares fundamentales, de ellos nos quedamos con la base, con lo esencial y vital ...... Somos pedacitos de los hermanos, ellos nos aportan otro tipo de amor, el saber que por más que discutas con ellos, siempre estarán, aportándonos así, la tranquilidad y la fuerza que genera la unión ..... .... Somos una pizca de cada amigo y amiga, que nos ha pasado a lo largo de la vida, cada uno aportando su granito, confianza, cariño, consuelo, tranquilidad, revolución, risas, felicidad, locura ..... Que nos definen algo más ........ Unos llegaron para quedarse, otros sólo a aportarnos algo, pero todos y cada uno de ellos, formará parte de nosotros para siempre. ¿Por qué esperamos siempre a las despedidas para alabar a las personas, para agradecer lo que nos han aportado, por disculparnos por algún error, mostrar nuestro amor sincero, por qué ???? ¿Por qué no tenemos el suficiente valor, en vida, uno delante del otro, con un té en la mano, de expresarnos sinceros como si de un despido se tratara ???

Comentarios

espai de contes ha dicho que…
En general, ens consta expressar els nostres sentiments a les persones estimades. Donem per suposat que ja saben que els estimem, però segur que els encantaria que els ho diguéssim.
Penso, que la educació emocional és molt important i que se l'ha deixada de costat durant molts anys. Ara per sort ja se'n parla més, i crec que amb el temps, cada vegada s'aplicarà més a les escoles i les noves generacions la tindran més en compte i aplicaran aquests coneixements a la seva vida personal.
Ana Retamal ha dicho que…
Molta raó
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Afortunadament es aixì, espai de contes, cada cop mes a les escoles els ensenyen pero des de casa, tambe hi posem de la nostra part per que les properes generacions, ho tinguin mes per la ma.
Encars ens costa molt i tenim molt per apendre al respecte, pero és curiòs com hi ha gent que amb un paper i llapis...podem expressar fins l'ultim sentiment.

Entradas populares de este blog

carta a mamà

Somni complert!!!

Llamada de mamá.