"Camino de Santiago"

El "Camino", no és caminar durant hores, ni gastar sola per gastar, ni tan sols són unes vacances per caminar, si en algun moment heu pensat que és això..... NO EN TENIU NI IDEA!!!
El "Camino" és molt més, és retrobar-te amb la natura i amb el teu jo interior, es compartir el cansament i el dolor amb els que vas o els que vas coneixent, és viure cada pas, cada moment amb major intensitat, és fer amics d'aquells que sempre d'ores a la motxilla i al cor, perquè com dic jo: els amics del camí, sempre aniran amb mi!
Són sensacions i emocions viscudes a gran intensitat, pn cada petit gest d'algun desconegut, és el més gran obsequi, el "Camino" és..."EL CAMINO"!!
No hi ha paraules per descriure-ho, per entendre-ho, només cal....fer-lo.
   ( 14/10/2021-20/10/2021 podrà ser aquesta la data per arribar a Santiago, cumplir la promesa i el repte i proposit dels Santiaguitos?🙏)
----------------------------------------------------------------
El "Camino", no es caminar durante horas, ni gastar suela por gastar, ni siquiera son unas vacaciones para caminar, si en algún momento has pensado que es esto ..... NO TIENES NI IDEA !!! El "Camino" es mucho más, es reencontrarte con la naturaleza y con tu yo interior, se compartir el cansancio y el dolor con los que vas o los que vas conociendo, es vivir cada paso, cada momento con mayor intensidad, es hacer amigos de aquellos que siempre llevaras en la mochila y el corazón, porque como digo yo: los amigos del camino, siempre irán conmigo! Son sensaciones y emociones vividas a gran intensidad, donde cada pequeño gesto de algún desconocido, es el mayor obsequio, el "Camino" es ... "EL CAMINO" !! No hay palabras para describirlo, para entenderlo, basta .... hacerlo.
(14/10/2021-20/10/2010, podra ser esta la fecha para llegar a Santiago, cumplir la promesa, el proposito y reto de los Santiaguitos?🙏)

Comentarios

Unknown ha dicho que…
Tant de bo puguis anar 😘
Silvia ha dicho que…
Espero que pogueu complir el vostre desig aquest any 😍
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Tant de bo!!!
Tinc ja, la necessitat de cumplir la promesa i de veure als meus pares arribant a Santiago.
I aquestes dates seria especial i mágic.
Marta B S ha dicho que…
Quina il·lusio em faria fer el camino, però també respecte. Es una assignatura pendent.
Cristina, tan de bo puguis anar i cumplir la promesa..💫🙏
espai de contes ha dicho que…
Personalment, no he fet el camí de Santiago, però conec persones que sí que hi han anat per aclarir les idees o per superar algun tràngol personal, i després de l'experiència hi han tornat diversos anys per recórrer altres vessants del camí, senyal que l'experiència enganxa! Tant de bo hi puguis anar Cristina!
Unknown ha dicho que…
Pues si seria estupendo poder acabar 🎿👍
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Gracies Marta SB,el camino no ha de fer respecte, senzillament, has de tenir un per que de fer-lo, això amb tot el que et trobes un cop alla.... Fa que tot cobri un sentit especial!
Desijo algun dia, el fagis,i siguis tu, qui m'expliqui les seves experiencies.
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Espai de contes, és ben cert que el camino te un quelcom que t'enganxa i inconscientment et canvia,és inexplicable les sensacions, vagis per el motiu que vagis.
T'haig de ser sincera i dir-te que si la vida i la salut ens ho permet......no sera l'ultim!!!
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Ojala!!!!
Llegar este año y en el dia que tu sabes y por el motivo.... Sin duda seria el mejor regalo para este año!!!
Ana Retamal ha dicho que…
Espero q pugui's tornar-hi ben aviat
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Tant de bo!!! Gracies

Entradas populares de este blog

carta a mamà

Somni complert!!!

Llamada de mamá.