Reis/Reyes.

Aquest

matí m'he llevat ben d'hora, la il·lusió dels reis, de sempre, m'ha posat molt nerviosa i emocionada fent que aquesta nit, dormi molt poc. Un cop tots desperts ens disposem a obrir els regals, a cada paquet, un mira,mira!!! Aaahhh!!!! Que guai!!! M'encanta!!! Tots i cada un dels regals són meravellosos però, veient aquesta escena, m'adono que, el millor regal de tots, no ve embolicat!! Que estrany veritat?? El meu millor regal de reis és sense dubtes, la felicitat i alegria que es viu en aquests pocs metres cuadrats, uns ulls tintinejant i ben brillants, aquests somriures que no s'esborren ni per un moment....aquesta estona, tan nostra, aquest regal tan meravellós, ve embolicada amb la millor de les abraçades, una abraçada....de quatre!!!!!

Feliç dia de Reis!!!

------------------------------------------------------------------

Esta mañana me he levantado muy temprano, la ilusión de los reyes, des de siempre, me ha puesto muy nerviosa y emocionada haciendo que esta noche, duerma muy poco. Una vez todos despiertos nos disponemos a abrir los regalos, cada paquete, un mira, mira !!! Aaahhh !!!! Que guay !!! Me encanta !!! Todos y cada uno de los regalos son maravillosos pero, viendo esta escena, me doy cuenta que, el mejor regalo de todos, no viene envuelto !! Que extraño verdad ?? Mi mejor regalo de Reyes es sin dudas, la felicidad y alegría que se vive en estos pocos metros cuadrados, unos ojos tintineante y bien brillantes, esas sonrisas que no se borran ni por un momento .... este rato, tan nuestro , este regalo tan maravilloso, viene envuelto con el mejor de los abrazos, un abrazo .... de cuatro !!!!! Feliz día de Reyes !!!

Comentarios

Marta B S ha dicho que…
Día de reís ..!!! Día d’il·lusions, dia de ser nens, de somiar, dia per creure que allò que penses que es
Impossible, sigui possible.
Cristina, estic ben enganxada al teu blog, m’encanta..!!
Us desitjo a tots el millor regal de reis.
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Es un dia de magia per a tots, no perdem mai la il.lusio!
Gracies per la teva fidelitat!!!

Bon dia de reis!!😘
espai de contes ha dicho que…
Com disfruten els nens!!! Aquest és el dia de l'any més màgic i especial. Una tradició preciosa i per gaudir amb família. Quan els fills són petits és quan més és gaudeix d'aquest dia.
Veig que els reis us han portat moltes coses,senyal que heu fet molta bondat.
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Espai de contes, la foto és antiga, de quan les coses estaben millor, aquest any, amb que ens portin salut i feina .....crec ens conformem.
Un cop mes soc partidaria de fer que el nadal no perdi mai la mágia,hi hagin petits o no, son unes dates meravelloses i les hem de vire, amb la mágia dels mes petits!😘😘
Laura ha dicho que…
Sempre un regal llegir les teves paraules..
I com bé dius el millor regal ve embolicat d, abraçades, mirades plenes d, il. lusió..... Moments màgics. Feliç q enguany ho haguem compartit de manera tan especial. No s, esborraràde les retines la tarda/vesore del dia5 d, aquestacabat encetar 2021. Gràcies sempre per les teves paraules q diuen i arriben tant.
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Gracies Laura!!!!
La tarda vespre del 5 vas ser tu l'encarregada de fer-nos arrivar la mágia, un dia que no oblidarem i wue ens va fer serntir a tots especials i nens, molt nens!!!
Moltes gracies per llegie-me , comentar-me i per tant!!❤️
Unknown ha dicho que…
La màgia d'aquest dia és incondicional....aquella il.lució d'obrir regals, no te preu.....tot hi que aquest any ha sigut raro i diferents, ja vindran temps millors....ara, que el millor regal és, estar junts i amb salut ♥️
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Sense dubtes, poder estar junts seria el millor dels regals despres de la salut, però, malahuradament, tampoc podem estar junts amb els que ens agradaria, aixi que tirem de mágis per imaginar-los al nostra costat!!! ( Gracies anonim/a per el comentari)

Entradas populares de este blog

carta a mamà

Somni complert!!!

Llamada de mamá.