Violència/ Violencia.

Quin mòn és aquest? Un mòn on la vida humana no val res, en el que s'ensenya a la "gent" a matar, on un cop feta la tragedia, encara en queden que en comptes d'ajudar, es dediquen a filmar, on les victimes nomes son un numero i la resta ens ho mirem de lluny, amb rabia, impotencia i indignats......

Tots i cada un d'ells te nom i familia, cada un d'ells, es una perdua important, no te a veure amb races, colors, ideològies, es merament, la matança per plaer.

Avui, un cop mes, no hem de tenir por, hem de sortir al carrer en contra de tanta brutalitat maldat, avui, tots junts cridem:

NO A LA VIOLENCIA!!
En record a les victimes del 17A i a totes les victimes.

---------------------------------------------------------------------------

¿Qué mundo es éste? Un mundo donde la vida humana no vale nada, en el que se enseña a la "gente" a matar, donde una vez hecha la tragedia, todavía quedan que en vez de ayudar, se dedican a filmar, donde las víctimas sólo son un numero y el resto nos lo miramos de lejos, con rabia, impotencia e indignados... Todos y cada uno de ellos tiene nombre y familia, cada uno de ellos, es una pérdida importante, no tiene que ver con razas, colores, ideologías, es meramente, la matanza por placer. Hoy, una vez más, no debemos tener miedo, debemos salir a la calle en contra de tanta brutalidad maldad, hoy, todos juntos gritamos;
NO A LA VIOLENCIA!!

Dedicado a las victimas del 17A y a todas la victimas.

Comentarios

espai de contes ha dicho que…
Tots ens varem enfadar i indignar davant dels atemptats del 17A. Imaginar la Rambla plena de gom a gom un dia d'estiu i, que succeixi un acte tan malèvol contra gent tan indefensa fa posar els pèls de punta!
Sempre s'ha de defensar la pau i evitar la violència. La violència només porta tristesa a la humanitat.
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Cert! Una humanitat cada cop més deshumanitzada i insensible cap al dolor aliè.
Trista realitat de la vida.

Entradas populares de este blog

carta a mamà

Somni complert!!!

Llamada de mamá.