Que són els somnis??
Tots creiem que els somnis són imatges que projecte el nostre subconscient mentre dormim, en el millor dels casos, aquestes imatges són nítides, amb records que enyorem, moments viscuts o fins i tot, escenes que mai hem vist abans, a tots ells, els anomenen somnis bonics. D'altres, són foscos, tenebrosos i ens desvetllen a mitjanit, acompanyat d'un crit o de neguit, a aquests els anomenem mals sons, habitualment aquests somnis no tenen res de realitat, però ens fan patir molt fins que obrim els ulls.
Si alguna cosa tenen en comú, és que sempre s'acaben quan obrim els ulls.
A mi, personalment, m'agraden els somnis que tens amb els ulls oberts, aquells que visualitzes amb il.lusió, ja que és el que et motiva i que saps que a base de constància i dedicació es faran realitat.
Somnis que dia rere dia, vas forjant amb amor, per els quals et formes i lluites i dels que pas a pas, cada cop estàs mes a prop de fer...... REALITAT.
------------------------------------------------------------------------
¿Qué son los sueños?? Todos creemos que los sueños son imágenes que proyecto nuestro subconsciente mientras dormimos, en el mejor de los casos, estas imágenes son nítidas, con recuerdos que añoramos, momentos vividos o incluso, escenas que nunca hemos visto antes, a todos ellos, llaman sueños lindos. Otros, son oscuros, tenebrosos y nos desvelan a medianoche, acompañado de un grito o de inquietud, a estos les llamamos malos sonidos, habitualmente estos sueños no tienen nada de realidad, pero nos hacen sufrir mucho hasta que abrimos los ojos. Si algo tienen en común, es que siempre se terminan cuando abrimos los ojos. A mí, personalmente, me gustan los sueños que tienes con los ojos abiertos, aquellos que visualizas con ilusión, ya que es lo que te motiva y sabes que a base de constancia y dedicación se harán realidad. Sueños que día tras día, vas forjando con amor, por los que te formas y luchas y de los que paso a paso, estás cada vez más cerca de hacer...... REALIDAD.

Comentarios

espai de contes ha dicho que…
Què seria de la vida sense el somnis? El somnis amb el ulls oberts, fan que ens proposem coses a la vida i intentem assolir-les.
La constancia i la dedicació segur que són unes fantàstiques companyes de viatge!
Bona revetlla de Sant Joan guapíssima!
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
A més, somiar és gratuït i ample l'esperit d'il.lusiò!
Desitjo hàgiu passat una fantàstica revetlla!!
😘😘😘

Entradas populares de este blog

carta a mamà

Somni complert!!!

Llamada de mamá.