Retornar.

T'arriba un aroma, inevitablement tanques els ulls i en un segons et transporta a una època de la teva vida, no saps el per què però et visualitzes a tu en aquella època i amb aquell aroma.
A la ràdio sona una cançó, t'envaeix la melancolia d'aquella nit d'estiu a la platja o les nits d'hivern a les discoteques,en aquesta ocasió també t'hi veus, ballant la cançó com si s'hagués d'acabar el món.
Surts a caminar, fa un sol radiant, els boscos d'un verd intens, el cel blau i net, el mar no cessa amb el seu dolç va i ve i en aixecar la vista allà està d'un groc pujat una gran mimosa, la que en veure-la et recorda a algú que va marxar massa aviat , el seu record t'eriça la pell. Si de per si les mimoses sempre han estat una planta bonica, ara a més, és una planta especial.
--------------------------------------------------------------------------
Te llega un aroma, inevitablemente cierras los ojos y en un segundo te transporta a una época de tu vida, no sabes el por qué pero te visualizas a ti en esa época y con ese aroma. En la radio suena una canción, te invade la melancolía de aquella noche de verano en la playa o las noches de invierno en las discotecas, en esta ocasión también te ves, bailando la canción como si se tuviera terminar el mundo. Sales a andar, hace un sol radiante, los bosques de un verde intenso, el cielo azul y limpio, el mar no cesa con su dulce va y viene y al levantar la vista allí está de un amarillo subido una gran mimosa, la que al verla te recuerda a alguien que se marchó demasiado pronto, su recuerdo te eriza la piel. Si de por si las mimosas siempre han sido una planta bonita, ahora además es una planta especial.

Comentarios

espai de contes ha dicho que…
És curiós com les olors i fins i tot els objectes o plantes ens porten records de temps passats, també creem vincles amb ells com amb les persones.
És molt trist perdre a algu massa aviat, només ens queda el consol de les experiències que varem viure plegats.
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Totalment. Estem anclats a olors, objectes inclus colors, sempre recordem als que ens varen deixar pero quan es relaciona a alguna cosa, sempre mes en aquell objecte, olor o color li diras per nom de la persona que va marxar.

Entradas populares de este blog

carta a mamà

Somni complert!!!

Llamada de mamá.