Sensacions/Sensaciones

I un dia fred de novembre, amb poc a fer, agafo la llibreta que temps enrere vaig començar a relatar les sensacions i emocions de les clientes en sotmetre's a teràpies amb massatges, passades unes pàgines, ja no soc jo la que escriu, sinó les mateixes clientes són les que agafen el bolígraf, la llibreta i en cinc minuts que les deixo soles, escriuen el que senten en aquell moment, aquell just instant en què acaben de rebre de mi, les millors de les energies..
La fullejo, llegeixo tots i cada uns dels escrits, algun m'arriba a emocionar, com pot ser que uns massatges puguin arribar a fer que sentin tot allò?
En aquest precís instant, és quan sóc conscient que sense adonar-me i fent allò que més m'agrada, puc transmetre molt a la gent que es posa a les meves mans i que, no només això, sinó que a més la gent ho valora i agraeix i aquest fet, és molt gratificant.
--------------------------------------------------------------------------
Y un día frío de noviembre, con poco que hacer, cojo la libreta  en la que tiempo atrás, empecé a relatar las sensaciones y emociones de las clientas al someterse a terapias con masajes, pasadas unas páginas, ya no soy yo la que escribe, sino las mismas clientas son las que cogen el bolígrafo, la libreta y en lod cinco minutos que las dejo solas, escriben lo que sienten en ese momento, ese justo instante en que acaban de recibir de mí, las mejores de las energías. La hojeo, leo todos y cada uno de los escritos, alguno me llega a emocionar.
 ¿cómo puede ser que unos masajes puedan llegar a hacer que sientan todo aquello? En ese preciso instante, es cuando soy consciente de que sin darme cuenta y haciendo lo que más me gusta, puedo transmitir mucho a la gente que se pone en mis manos y que, no sólo eso, sino que además la gente lo valora y agradece y este hecho es muy gratificante.

Comentarios

Marta B S ha dicho que…
Si, Cristina, jo vaig escriure una sensació, es una de les moltes virtuts que tens,
Qui et coneix una mica ho sap.
espai de contes ha dicho que…
La plena confiança en la professional i la relaxació que aporten els massatges segur que fan meravelles! Uns moments de pau per oblidar-se de tot i carregar d'energia el cos.
És molt bonic que les teves clientes ho agraeixin i ho valorin, és tot un detall.
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Gracies Marta, també és cert que tu sempre em valores més del que mereixo.
Gràcies per ser la meva amiga-clienta, més amiga, que clienta😘😘
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Si espai de contes, és cert wue en el dia a dia, moltes vegades no et sents valorat, però quan fas alguna cosa aixi, insignificant on les clientes s'obren i expresen coses tan boniques.....omple i molt!

Entradas populares de este blog

Me presento.

"Camino de Santiago"

No som res./No somos nada.