vida

Que n'és de maca la vida, que et permet viure al seu damunt, envoltat de mars i muntanyes oferin-te tot el que et cal per estar-hi d'allò mès bè!
Que n'es de bonica la vida, que creua en el teu camí a gent meravellosa, gent que sempre t'aporta una cosa positiva gent amb qui compartir la vida, gent amb qui parlar, riure i viure.....
Que n'és de bonica la vida, que tot t'ho dóna.....
Però de sobte i quan menys t'ho esperes, pot ser molt "puta" i cruel, i arrebatra't una cosa del que et va regalar, t'ho arravat sense avisar, deixant aquell cremat per fer i aquella celebració pendent.
Que contradictòria la vida.......
Aquesta nit de sant Joan, una estrella més brillara al cel.
Sempre et recordare. N.G
-----------------------------------------------------------------
Que bonita la vida, que te permite vivir a  encima de ella, rodeado de mares y montañas ofreciendote todo lo que te hace falta para estar de lo mejor!
Que bonita la vida, que cruza en tu camino a gente maravillosa, gente que siempre te aporta alguna cosa positiva gente con quién compartir la vida, gente con quién hablar, reír y vivir.....
Que bonita la vida, que todo te lo da.....
Pero de repente y cuando menos te lo esperas, puede ser muy "puta" y cruel, y quitarte una cosa de las que te regaló, te lo quita sin avisar, dejando aquel "cremat" para hacer y aquella celebración pendiente.
Qué contradictoria la vida.......
Esta noche de san Juan, una estrella más brillara al cielo.
N.G

Comentarios

Marta B S ha dicho que…
No tinc paraules, el teu escrit es un homenatge sincer de lo que signifiquen
Aquelles persones que han passat per la nostra vida i formen part d’ella.
Un dia trist. Però sempre ens acompanyarà el seu record.
Descansa en pau N.🖤
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Un dia trist i dur pero com t'he promes avui, aquesta nit brindarem per ella amb el cremat pendent......
espai de contes ha dicho que…
La vida dona tantes voltes... Hi ha moments de tota mena al llarg de la vida, alguns són molt feliços i d'altres són un veritable malson. No podem controlar el que ens succeirà al llarg de la vida, és un misteri per a tots.
En ocasions la vida pot ser molt cruel i injusta com en el cas de la N. És llavors quan ens adonem que la salut és el més important i que les altres coses no són prioritàries.
Sento una gran tristesa per la pèrdua de la N. Que descansi en pau.
I com tu dius: Una estrella més brillarà al cel!
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Si, espai de contes, dona moltes voltes, i molts pals, i aquest n'ha estat un de gros, no hem tingut temps d'assimilar que li fallaba la salut, que ara, ens demanen que assumim la seva perdua, quant 10 dies abans, planejabem una celebraciò d'aniversiaris amb uns cremats pendents, i que ara, quedaran pendents per sempre.
Temps al temps, trobarem el consol i brindarem per ella amb el cremat amb un somriure al recordar-la.
Ariadna ha dicho que…
Gràcies per aquesta publicació, t'escric amb les llàgrimes als ulls. No tinc paraules, només agrair-te aquestes meravelloses paraules i haver fer aquesta publicació en memòria seva. Gràcies per ser com ets, sempre i per sempre ♥️
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
No ho dubtis, mai us fallarem, i amb tìmids i sincers somriures, brindarem amb els cremats per a ella❤️❤️

Entradas populares de este blog

carta a mamà

Somni complert!!!

Llamada de mamá.