Amistats retrobades/Amistades reencontradas

I un dia t'adonaràs, que els nostres camins s'han separat, les nostres vides..... Distanciat. Aquell dia et demanaràs atònit que ha passat, que ha destruït aquella amistat que tant havia significat, et qüestionaràs si allò, realment era amistat o tan sols vas ser una casualitat o un passatemps, però, el temps passarà, i aquell dubte que et feia tant mal, haurà calmat fins a deixar dins teu, tan sols un molt bon record...
Els anys passaran, nova gent arribarà a la teva vida, uns nomes estaran de passada, altres, es quedaran, però sempre en un racó del teu cor, guardaràs a aquells que més et van marcar.
Els anys passaran i possiblement, sense saber com ha passat, aquella amistat que tant guardes dins el cor, brotarà acostant els vostres camins, i unirà de nou les vostres vides, fent-te veure que, les amistats de debò, superen el pas dels anys, les distàncies i els camins.
---------------------------------------------------------------
Y un día te darás cuenta, que nuestros caminos se han separado, nuestras vidas ..... Distanciado. Ese día te pedirás atónito que ha pasado, que ha destruido aquella amistad que tanto había significado, te preguntaràs si aquello, realmente era amistad o sólo fue una casualidad o un pasatiempo, pero, el tiempo pasará, y aquella duda que te hacía tanto daño, habrá calmado hasta dejar dentro de ti, tan sólo un muy buen recuerdo ... Los años pasarán, nueva gente llegará a tu vida, unos sólo estarán de paso, otros, se quedarán, pero siempre en un rincón de tu corazón, guardarás a aquellos que más te marcaron. Los años pasarán y posiblemente, sin saber cómo ha pasado, aquella amistad que tanto guardas dentro del corazón, brotará acercando vuestros caminos, y unirá de nuevo vuestras vidas, haciéndote ver que, las amistades verdaderas, superan el paso de los años, las distancias y los caminos.

Comentarios

espai de contes ha dicho que…
Que bé que t'expresses Cristina! Amb alguns bons amics i per diversos motius, hi ha temporades i fins i tot anys, en que el contacte és escàs o fins i tot nul, però en ocasions hi ha retrobaments que fan que aquella bonica amistat torni a florir diverses vegades al llarg de la vida.
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
I és aquesta, la veritable essencia de l'amistat, el saber que en la distancia i en el silenci, l'amistat segueix bategant.
Gracies una setmana mes per fer-me costat.
Ana Retamal ha dicho que…
La família que podem triar.....sense distancia i sense temps
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Exacte!
Un lligam mes fort que el de la sang, en moltes ocasions!!!!

Entradas populares de este blog

carta a mamà

Somni complert!!!

Llamada de mamá.