Sant jordi 2168

Sant Jordi 2168

Diu la llegenda que fa molts i molts anys, el planeta va ser devastat per un monstre malvat i ferotge, no sabien si volava o caminava perquè ningú el podia veure, la gent s'amaga a les cases intentant escapar del seu atac invisible, però a poc a poc, la gent anava morint a causa del seu atac... El seu verí ofegava a la gent fins al punt de no poder respirar haver d'acabar ingressats a l'UCI i fins i tot, morir.
Els habitants d'aquest planeta, sortien al carrer amb mascaretes, mantinguen distancies i amb molta higiene, malgrat tot, això no va ser suficient.
Molts van ser els cavallers i guerreres que van lluitar contra aquest monstre diminut i mortífer dia rere dia per salvar vides a cada minut, i gràcies a la prudència de la gent i la lluita constant i incansable dels cavallers i les guerreres, van acabar amb aquest monstre i la gent, va poder viure tranquil.la i feliç, des de llavors, cada dia ho celebren amb abraçades i petons..
--------------------------------------------+----------------- Dice la leyenda que hace muchos, muchos años, el planeta fue devastado por un monstruo malvado y feroz, no sabían si volaba o caminaba por que nadie lo podía ver, la gente se escondia en sus casas intentando escapar de su ataque invisible, pero poco a poco, la gente iba muriendo debido a su ataque ... su veneno ahogaba a la gente hasta el punto de no poder respirar y terminar ingresados ​​en la UCI e incluso, morir. Los habitantes de este planeta, salían a la calle con mascarillas, mantenian distancias y con mucha higiene, sin embargo, esto no fue suficiente. Muchos fueron los caballeros y guerreras que lucharon contra este monstruo diminuto y mortífero día tras día para salvar vidas a cada minuto, y gracias a la prudencia de la gente y la lucha constante e incansable de los caballeros y las guerreras, acabaron con este monstruo y la gente, pudo vivir trenquila y feliz, desde entonces, cada día lo celebran con abrazos y besos ..

Comentarios

espai de contes ha dicho que…
Cristina una llegenda preciosa! I molt verídica.
El final és genial, com ha ser.
Molts petons i abraçades!
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Gracies espai de contes!!!!
Tant de bo, aquest final, arribi ben aviat i poguem tornar a abraçar-nos!!😘😘😘
Marta B S ha dicho que…
Quanta una imaginació tens Cristina...!!
M’ha encantat aquesta nova llegenda.
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Gravies Marta per seguir llegint-me i per les teves paraules.
De ben segur, al 2168 aquesta sera la nova llegenda!!!!!!!
Ana Retamal ha dicho que…
Aquest escrit és un bon símil de la situació....com una llegenda....
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
Espero que sigui la llegenda moooolt aviat!!!

Entradas populares de este blog

carta a mamà

Somni complert!!!

Llamada de mamá.