0% objectiva/ 0% objetiva

Avui no em demaneu que sigui objectiva, no ho feu, si us plau, per què se fermament, que no puc......
El primer cop que la vaig veure, sabia que era i seria especial, i no va ser diferent amb el pas dels anys, cada dia em sorprenia amb coses extraordinàries com el seu ❤️, tan gran i bondadós, els seus actes i la seva manera de ser. Avui, però m'ha sorprès llegir-la!!!
Tots els que em coneixeu, sabeu que m'agrada llegir i escriu-re, tot i que això últim, em queda moltíssim per aprendre, però, quan davant la pantalla he llegit aquest escrit fer per Andaira.....no ho negaré, m'he emocionat!!, he vist clarament que té dins seu una petita part de la meva afició i que per tenir, només 10 anys, té molt potencial per descobrir!!
No puc ser objectiva, no!!
Llegiu el seu escrit i traieu les vostres opinions....... Orgull de pares.
----------------------------------------------------
Hoy no me pidais que sea objetiva, no lo hagais, por favor, por qué se firmemente que no puedo ...... La primera vez que la vi, sabía que era y sería especial, y no fue diferente con el paso de los años, cada día me sorprendía con cosas extraordinarias como su ❤️, tan grande y bondadoso, sus actos y su manera de ser. Hoy, pero me ha sorprendido leerla !!! Todos los que me conocéis, sabéis que me gusta leer y escribir aunque esto último, me queda muchísimo por aprender, pero, cuando ante la pantalla he leído este escrito hecho por " Andaira "..... no lo negaré , me he emocionado !!, he visto claramente que tiene en su interior una pequeña parte de mi afición y que por tener, sólo 10 años, tiene mucho potencial por descubrir !! No puedo ser objetiva, no !! Leed su escrito y sacad vuestras opiniones ....... Orgullo de padres.

Comentarios

espai de contes ha dicho que…
Un escrit molt ben fet Andaira! Explicant les coses com són. Sí els nens i els joves més crítics amb els sistema governessin el món, segur que tot aniria millor. Els infants tenen una mirada neta i segur que tindrien moltes propostes per millorar el món, llàstima que en moltes ocasions no se'ls dona peu a poder fer-ho.
La Mochila de Cristina. ha dicho que…
No et falta rao espai de contes, diuen que els infants són el futur, però, son el futur que als de dalt els interessa, ja que com tu dius, tot i tenir, moltes vegades, les millors propostes, no se'ls escolta, fent aixì, que el seu futur, no sigui gaire esperançador.
Malgrat tot, son nens, i ara els toca viure feliçment d'aquesta etapa sense preocupacions.
Gracies una setmana més per llegir-me i comentar-me.
Una abraçada.

Entradas populares de este blog

carta a mamà

Somni complert!!!

Llamada de mamá.